Home / Archive by category "Lajmet"

Lajmet

Kërkohet shqiptim më i madh i masave dhe dënimeve alternativeA higher imposition of alternative measures and sanctions is required

Pejë, 31 janar 2013 – Në vazhdim të fushatës sensibilizuese lidhur me kompetencat dhe punën e Shërbimit Sprovues të Kosovës (SHSK) të Ministrisë së Drejtësisë, dje drejtoria regjionale e këtij shërbimi në Pejë, ka zhvilluar takime me Odën e Avokateve të regjionit të Pejës dhe Prokurorinë Themelore të këtij regjioni.Në këto takime ka marrë pjesë edhe Drejtoresha e Përgjithshme e SHSK-së, Metije Ademi, ndërsa është biseduar për përgjegjësitë dhe obligimet e S...
Read More

Avokatura Nikqi me Ueb faqe te reNew Internet page for Nikqi & Associates

Duke qene më pranë klientëve tonë në Kosovë si dhe jashtë të Kosovës, së shpjeti Avokatura Nikqi do të jetë e pranishme me faqe dhe dizajn të ri në Internet. Duke hapur po ashtu edhe rrjetin e bashkëpunëtorëve, avokatura do të quhet “ Nikqi  Associates” dhe do të jetë në disponim në adresen www.nikqi-lawfirm.com. Në ketë faqe do të gjeni informatat më të rendësishmë për aktivitet tona, shërbimet tona si dhe faqen e kontaktit ku mund të na kontaktoni në...
Read More
Top